It-adgange

Hvilke brugere har rettighederne i din organisation?

Der er stigende fokus hos blandt andet Datatilsynet på efterlevelse af ISO27001/2, GDPR-, NSIS- og NIS-direktiverne. De centrale parametre indenfor it-sikkerhed er fortrolighed, integritet og tilgængelighed, herunder hvorvidt der er styr på brugere og deres adgange. Derfor vil der også fremover blive stillet skrappe krav til kontrol og tilsyn.

For mange organisationer er det en tidskrævende opgave at kontrollere rettighedsniveauet til it-systemerne for de enkelte medarbejdere. Med vores organisationsstyringssystem OS2mo for offentlige organisationer eller OS GIR for private organisationer får du et støtteværktøj, der giver indsigt i alle brugeres it-adgange og rettigheder. Samtidig giver løsningen den enkelte leder nem adgang til at gennemføre et tilsyn på en effektiv måde.

NIS2

Indblik og overblik med vores alt-i-ét organisationsstyringssystem

OS2mo/OS GIR er et brugervenligt værktøj, der er udviklet til at forene jeres medarbejder- og organisationsdata. Løsningen giver desuden et overblik over, hvordan organisationen så ud i går, hvordan den konkret ser ud i dag, samt hvordan den kommer til at se ud i fremtiden. I tillæg kan du benytte spol-frem-funktionen, så du kan designe fremtidige organisationsændringer, der træder i kraft automatisk.

Med OS2mo/OS GIR får du indblik i organisationsstrukturen, afdelingerne, de ansattes forhold, titler, tilknytninger samt ledelseshierarkiet. Jeres organisationsændringer understøttes fra start til slut, samtidig med at antallet af manuelle arbejdsgange reduceres, hvilket giver overskud til meningsfuldt arbejde og økonomiske besparelser.

OS2mo/OS GIR er skabt med fokus på sikkerhed og kvalitet og er med til at sikre efterlevelse af gældende lovkrav. Alt er open source, hvilket giver organisationen fuldt ejerskab over produktet og komplet gennemsigtighed i løsningen.

Fem hurtige om OS2mo/OS GIR:

OS2mo
OS GIR
NIS2