Medarbejderne er kernen i Magenta

Vi vil være Danmarks bedste arbejdsplads - intet mindre. Det er ambitiøst, ja - men store ambitioner driver os fremad.

Vores ambition

Vi stræber efter at være et sted, hvor vi glæder os til at møde ind om morgenen og går glade hjem om eftermiddagen. Og i det store hele lykkes det os faktisk. Selvfølgelig oplever vi også gråvejrsdage i Magenta, men vores lave opsigelsesprocent og høje trivselsniveau – som er dokumenteret i vores årlige trivselsmålinger – vidner om, at vi lykkes med at skabe en ekstraordinær arbejdskultur.

Medarbejderne udgør selve kernen i Magenta, og derfor værner vi om hinanden mere end noget andet. Vi forstår, at glade medarbejdere er nøglen til Magentas fortsatte succes, og dét ansvar tager vi meget seriøst.

Carsten Agger har været ansat i Magenta i over 12 år, og han fremhæver: 

Carsten Agger

“Jeg er i Magenta, fordi firmaets fokus på fri og open source software passer perfekt med mine egne idéer, og fordi stemningen er så god. Vi har som målsætning, at det skal være både sjovt og rart at gå på arbejde i Magenta, og det lever vi hver dag op til.”

Carsten Agger, chef softwarearkitekt

Studenter til salgsenhed
Medarbejderne er kernen i Magenta

Mange veje ind i Magenta​​

Vi udgør en broget flok, og vores studentermedhjælpere alene repræsenterer 12 forskellige uddannelsesretninger. Med andre ord er der mange veje ind i Magenta, og vi er stolte af vores faglige mangfoldighed. Vi lægger vægt på, at det ikke nødvendigvis er den ‘rigtige’ faglige baggrund, der tæller, men derimod drivkraften og evnerne hos den enkelte.

Mange af vores fastansatte er startet som studentermedhjælpere, og fælles for deres beskrivelse af Magenta er, at det er en arbejdsplads, hvor man fra første dag får tildelt meget ansvar. 

Jonatan Nørgaard blev i 2022 ansat som projektleder efter nogle år som studentermedhjælper hos Magenta: 

Jonatan Nørgaard Pedersen

“Magenta er et fantastisk sted til at udvikle sig både personligt og fagligt. Vi har et miljø, hvor tillid og faglig respekt er kernen i alt, hvad vi gør. Vores decentraliserede struktur giver os medarbejdere stor frihed til at vokse med opgaven.”

Jonatan Nørgaard, produktejer

Ikke en decideret CSR-politik, men så alligevel…

Selvom vi ikke har en formel Corporate Social Responsibility-politik, ansætter vi alle, der besidder talent – uanset baggrund, køn, tro eller eventuel diagnose. Hos os er det ikke det afgørende. Vi støtter vores medarbejdere på alle niveauer og stræber efter at skabe et inkluderende og støttende arbejdsmiljø, der er optimalt for den enkelte. 

Thor Astrup Pedersen, en af vores dygtige softwareudviklere, fremhæver, hvordan Magenta har gjort en positiv forskel i hans liv: 

Thor Astrup Pedersen

“Hos Magenta har jeg endelig fundet et sted, hvor jeg føler mig hjemme og forstået. Her mener man det, når man taler om inklusion og støtte, det er ikke bare HR-ord. Jeg har ADHD, og hos Magenta føler jeg mig ikke begrænset af min diagnose. Jeg føler mig virkelig værdsat og set for, hvem jeg er. Jeg er så ufatteligt glad for at have fundet en arbejdsplads, hvor jeg kan trives, og jeg er dybt taknemmelig for den støtte, jeg har modtaget fra både min leder og mine kolleger.”

Thor Astrup Pedersen, softwareudvikler

Velkommen til Magenta's kontor i Aarhus

Læs mere