LibreOffice

Det øgede fokus på åbne standarder og den stigende bevidsthed om at få 'value for money' betyder, at stadig flere virksomheder og organisationer får øjnene op for, at der findes alternativer til Microsofts produkter.

Libre Office.org er den gratis, fri og komplette kontorpakke, som bruges af mange millioner verden over, og som danske kommuner og virksomheder i stigende grad indfører. Libre Office er en videreudvikling af det etablerede og meget anvendte OpenOffice.org.

Libre Office er ligesom sin forgænger et open source-produkt. Det betyder, at det ikke kun er ét firma, som udvikler på kontorpakken, og som ejer hele koden, men at der er mange virksomheder og privatpersoner verden over, der bidrager til kontorpakken.

Som kommune eller virksomhed har man brug for et sted at hente support samt få udviklet ønsker om funktionalitet til Libre Office, og det kan man hos Magenta, der supporterer, rådgiver og udvikler i Libre Office.

Support og ønsker til udvikling

Benytter man Libre Office som privatperson, og har man brug for hjælp, kan man benytte det fremragende online supportforum, der drives af de mange danskere, der frivilligt bidrager til Libre Office- og OpenOffice-udviklingen.

Dansk LibreOffice forum

Er man derimod en kommune eller virksomhed, og har man brug for en forpligtende supportaftale eller her-og-nu-hjælp, kan man kontakte Magenta og få en aftale. Magenta er Danmarks mest erfarne Libre Office-leverandør, og vi har rådgivet, supporteret og implementeret Libre Office hos flere kommuner og virksomheder.

Magenta udvikler også udvidelser til Libre Office, så savner du en bestemt funktion i Libre Office, kan dette programmeres hos Magenta. Kontakt os for nærmere information.