Intranet med debatforum

Styrker den interne kommunikation

Et godt intranet er ofte en rigtig fornuftig investering. Problemer med den interne kommunikation kan være en kæmpe faldgrube for enhver virksomhed eller organisation. Det kan sikre en kollektive vidensdeling og effektive arbejdsprocedurer, som på sigt kan koste mange ressourcer, både menneskelige og økonomiske.

Et godt intranet kan hjælpe kommunikationen på rette vej og skabe et fælles overblik og sammenhæng i virksomheden. Det skaber et fundament for vidensdeling, på tværs af faglige områder.

Et intranet er desuden en god måde at få manifesteret en fælles arbejdskultur og fælles indblik i virksomhedens eller organisationens visioner og missioner.

Brugervenlig for alle

Brugervenlighed er vigtig fordi intranettet skal appellere til at blive brugt af alle medarbejdere. Det gør vi bl.a. ved at udvikle en informationsarkitektur og et design, der gør det let for medarbejderen at finde information og selv redigere på siden.

Brugervenlighed handler om at forstå hvem brugerne er, og så få den viden forankret i den endelige løsning. Med andre ord skræddersyr vi vores intranet-løsninger efter den enkelte virksomheds kultur, ønsker og behov.

Debatforum

Et debatforum er ofte en god service til dine brugere og det er et effektivt kommunikativt middel, der kan bruges til mange forskellige formål.

Forum til debat og konferencer

Lige meget om du henvender dig til potentielle kunder eller borgere er et debatforum en god måde at skabe dialog mellem dine brugere. Andres mening er guld, når man skal træffe en vigtig beslutning, oplyses, inspireres eller hjælpes.

Vi hjælper med at udvikle og implementere debatfora, der er skræddersyet til vores kunders behov.

Åbne rum og eksklusive communities

Magentas konference- og debatforum er integreret i vores Content Management System, OBVIUS. Det betyder blandt andet, at søgemulighederne er optimale - og at konferencedeltagerne kan benytte den viden, der er tilgængelig på resten af sitet.

Fri debat - eller styrede diskussioner

Webmaster har et fleksibelt rettighedssystem, som kan benyttes til at etablere forskellige grader af fri debat. Webmaster kan give debatten helt fri - uden krav til debattørerne. Kommer der indlæg, som vurderes at være i strid med 'ånden' på sitet, kan de skjules eller slettes. 
Webmaster har også mulighed for at oprette diskussionsrum, som kun er åbne for personer med adgangskode. I de lukkede rum diskuterer nogle af vores kunder blandt andet politiske oplæg, som de vurderer har bedst af en intern debat, inden banen gives fri til åben diskussion. 
Interne debatter kan også gøres læsbare for alle, mens kun nogle udvalgte har mulighed for at skrive på debatsiderne. 
Webmaster kan frit oprette nye konferencer - og hver konference kan afgrænses, så debatten forbliver overskuelig.

Få besked via e-mail

Deltagerne kan vælge at tilmelde sig en e-mail service, som varsler dem, hver gang der kommer et nyt indlæg i netop den eller de debatter, de ønsker at følge nært. I e-mailen kan web-master indsætte et link direkte til de nyeste indlæg i debatten.

Hos Magenta specialiserer vi os i en række systemer, der alle kan anvendes i intranetsammenhæng. Klik på nedenstående links for mere information.

Mere om Alfresco
Mere om ShareStuff
Mere om OBVIUS™