Design til web og tryk

Magenta ApS leverer design til nettet og på tryk. Vi sætter en ære i at designe sider og sites, der ikke alene er pæne, men også er tilgængelige og giver brugerne en behagelig og smidig oplevelse. Samtidig skal de harmonere med netop de systemer og værktøjer, som I bruger, og støtte op om jeres identitet på nettet.

Det kan lyde som en stor mundfuld, men er slet ikke så vanskeligt, når først vi får skåret ind til benet og finder ud af, hvem I er, og hvad I vil sige. I vores verden er designet en integreret del af jeres kommunikation til omverden. For at vi kan levere den bedste ydelse, gør vi noget ud af at lære jer og jeres målgruppe grundigt at kende.

Vi løser flere forskellige designopgaver både til trykte og digitale medier. Vi beskæftiger os med alt fra interaktionsdesign og samlet webidentitet til design af logo eller navigationsdesign.

Tekst og design

Når man laver kommunikation - om det er på nettet eller på print - handler det ikke kun om, hvad man siger. Det er mindst lige så vigtigt, hvordan man siger det. Det visuelle udtryk og den sproglige formidlingsstil er noget af det, der kommunikerer mellem linjerne. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilket design man vælger og hvordan man formidler sit budskab.

Hav identiteten med overalt

Vi udvikler design, grafik og tekst, der støtter op omkring vores kunders identitet og budskaber. Vi hjælper med at skabe et samlet udtryk, der har den rette appel til lige præcis jeres brugere og målgrupper. Et stærkt udtryk hjælper med at positionere jeres virksomhed i forhold til andre. I bliver synliggjort for jeres målgrupper og træder tydeligere frem

Fokusér på essenser

Det visuelle og formidlingsmæssige udtryk handler netop ikke om individuel smag og preferencer. Vores faglighed består ikke udelukkende i vores sans for æstetik og stil, men at vi kan identificere essensen af jer og forankre det i tekst og grafik, der appellerer til jeres målgruppe.

Vi laver design og tekst, der manifesterer hvem I er for omverdenen i et klart og sammenhængende udtryk.