Ib-Michael Martinsen


Ib er Magentas systemadministrator med base i Aarhus. Han er uddannet datalog fra Aarhus Universitet og har blandt andet arbejdet hos Kommunedata, Region Midt og IBM.
Ib har solid erhvervserfaring som system- og databaseadministrator og har et indgående kendskab til de typiske problemstillinger i en driftsafdeling, og han ved hvad det kræves for at sikre driftsstabilitet. Ib er generalisten, der sikrer det store overblik, og så er et af hans argumenter for at arbejde med Open Source software, at man har mulighed for at læse kildetekst og rette eventuelle fejl.

Ib bor på Trøjborg med udsyn til Risskov. I fritiden gør han mere end bare at nyde udsigten; han har taget dykker- og skikurser og løber Aarhus skovene tynde. Ellers bruges tiden på at læse, gerne IT- og musiklitteratur. Der bliver også lyttet flittigt til Beatles, Blue Öyster Cult, Doors, Bach, Beethoven og Schumann. Musikken udføres også i praksis som keyboardspiller i "Cut the Crab", der efter Ibs eget udsagn spiller alt fra Abba til ZZ Top.