Om Magenta

Magenta har arbejdet med open source teknologier siden virksomhedens stiftelse i 1999, og alle leverancer frigives på open source-vilkår.
Magenta udvikler løsninger inden for web, ESDH, design og integration mellem fagsystemer, og vores målgruppe er primært større offentlige institutioner.
Virksomheden består af 19 ansatte, et varierende antal freelancere og ledes af direktør Morten Kjærsgaard. I dag er Magenta blandt de største danske kommercielle leverandører på open source-platforme med en af branchens mest omfattende referencelister og kontorer i København og Aarhus.

Magenta leverer implementering, rådgivning og support på følgende systemer:

  • Alfresco
  • CPR Broker
  • Drupal
  • Obvius
  • Plone
  • Webscanner

Derudover yder vi rådgivning, support og udvikling på en række Linux-distributioner, Apache, MySQL og LibreOffice/OpenOffice.

Vi har specialiseret os i at udvikle avancerede IT-løsninger, der ikke kun virker rent teknisk, men hjælper vores kunder med at forbedre kommunikationen og nå deres mål. Vi har et konsekvent fokus på brugervenlighed i design, informationsarkitektur og teknisk funktionalitet. Sammen med OS2 fællesskabet har vi blandt andre udviklet Webscanneren, der afsøger websites og intranet for personkritiske oplysninger. Vi har desuden udviklet CPR Broker, der kan håndtere og samle en kompleksitet af CPR data og udstille dem for de offentlige fagsystemer. Begge systemer er i drift og er implementeret i adskillige af landets kommuner. Vi er leveringsdygtige i skræddersyede open computing-baserede løsninger til din virksomhed eller institution »