Magenta øger atter besætningen

I løbet af de sidste måneder har vi ansat nye medarbejdere i både Aarhus og København. Vi byder velkommen til UX'er Heine Busch Thomsen, projektleder Anne Dorte Bach, softwareudvikler Alexander Momtaz Jacobsen og projektleder Alex Thirifays.

Heine Busch ThomsenHeine er oprindelig uddannet datamatiker. Han har suppleret sin viden med kurser i design og brugeroplevelser, og han har arbejdet i Silkeborg Data igennem 15 år som softwareudvikler og specialist i brugervenlighed. Læs mere om Heine.

Anne Dorte BachAnne Dorte er cand.mag og certificeret projektleder og kommer fra en stilling på Københavns Universitet, hvor hun igennem 10 år har arbejdet med kommunikation og IT projekter. Læs mere om Anne Dorte.

Alexander Momtaz JacobsenAlexander er nyuddannet kandidat i IT-Didaktisk Design på Aarhus Universitet og bachelor i Softwareudvikling fra IT Universitetet i København. Læs mere om Alexander.

Alex ThirifaysAlex Thirifays kommer fra Rigsarkivet, hvor han har ledet tocifrede millionprojekter med fokus på standarder og arkiveringsprocesser. Han har desuden været konsulent i Rambøll Managements sektion for It & Innovation og undervist i historie på universitetet i Lyon. Læs mere om Alex.