Nyheder

Magenta ApS nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få opdateringer og nyheder inden for open source, kurser, produkter og services.

11/8/16 Magenta øger atter besætningen
I løbet af de sidste måneder har vi ansat nye medarbejdere i både Aarhus og København. Vi byder velkommen til UX'er Heine Busch Thomsen, projektleder Anne Dorte Bach og softwareudvikler Alexander Momtaz Jacobsen. Læs hele artiklen »
11/8/16 CPR Broker får DPR-snitflade
Henover sommeren har vi koblet CPR Broker på Serviceplatformen, og vi har udviklet en snitflade, der eftergør DPR-databasen. Det giver mulighed for at skifte DPR ud med CPR Broker, hvilket gør business casen endnu stærkere. Læs hele artiklen »
26/5/16 Open source-overvågning til Aalborg Kommune
Familie­- og Beskæftigelsesforvaltningen i Aalborg Kommune har reduceret driftsforstyrrelser i deres fagsystemer fra omkring mange tusinde timers nedetid til nærmest ingen. Læs hele artiklen »
26/5/16 Cloudbaseret open source kontorpakke med masser af funktioner
Open365 er en open source konkurrent til eksempelvis Google Docs og Microsoft Office og fungerer som en cloudserver baseret på open source kontorpakken LibreOffice. Læs hele artiklen »
26/5/16 Ransomware på spil
For tiden huserer forskellige ondsindede udgaver af ransomware, der blandt andet angriber styresystemer, hjemmesider og netværk. Læs hele artiklen »
11/5/16 Tilbage fra Bruxelles
Vores Alfresco team, der normalt holder til i Aarhus, skiftede i et par dage Smilets by ud med Bruxelles. Læs hele artiklen »
2/5/16 Vi udvider truppen med endnu en dygtig udvikler
Vi har ansat den kompetente udvikler Danni Als, 32, på kontoret i København. Læs hele artiklen »
18/4/16 Hope.dk bombarderet af besøg
I midten af april havde DR fokus på alkoholforbrug hos primært ældre. På DR.dk blev der linket til en af vores kunder, Alkohol og Samfund, der umiddelbart efter oplevede en voldsom trafik på deres webrådgivning, Hope.dk. Læs hele artiklen »
7/4/16 Vi tager til Bruxelles
Magenta deltager på BeeCon Alfresco developer Conference i Bruxelles 28. og 29. april. Læs hele artiklen »
17/3/16 Vi glæder os til endnu en dag i Musikhuset Aarhus
Vi er på plads på Offentlig Digitalisering i Aarhus. Musikhuset leverer de smukke rammer og summer af aktivitet, og vi er glade for at være en del af den væsentlige konference. Læs hele artiklen »

Sider