Nyheder

Magenta ApS nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få opdateringer og nyheder inden for open source, kurser, produkter og services.

26/4/17 Magenta og partnere modtager højeste hæder fra EU-kommissionen

E-ARK er et EU-støttet open source projekt med det formål at skabe en fælles anvendelig model for arkivering af digitalt materiale. De værktøjer, Magenta har været med til at udvikle, vil gøre aflevering til offentligt arkiv billigere for myndighederne.

 

Læs hele artiklen »
22/3/17 Developers Workshops skaber videndeling på tværs af landet
For at sikre, at robuste procedurer og redskaber bliver indarbejdet i Magentas daglige virke, holder vi to-tre årlige Developers Workshops, der skal skabe en ramme for videndelingen mellem de 25 medarbejdere fordelt på kontorerne i Århus og København. Læs hele artiklen »
26/1/17 Magenta udvikler i 2017 den grønlandske datafordeler
Grønlands Selvstyre har besluttet at udvikle en datafordeler der skal sikre Grønland en digital infrastruktur til distribution af grunddata. Magenta vandt i efteråret 2016 selvstyrets udbud, og vi har etableret et team på 8 medarbejdere, der i løbet af 2017 skal give myndigheder og virksomheder nem og sikker adgang til grønlandske grunddata i ét samlet system og med en samlet snitflade. Læs hele artiklen »
11/10/16 CPR Broker får DPR-snitflade
Henover sommeren har vi koblet CPR Broker på Serviceplatformen, og vi har udviklet en snitflade, der eftergør DPR-databasen. Det giver mulighed for at skifte DPR ud med CPR Broker, hvilket gør business casen endnu stærkere. Læs hele artiklen »
10/10/16 OpenDesk er klar til implementering
I et frugtbart udviklingssamarbejde med Ballerup Kommune har vi leveret 1. fase af open source-portalen OpenDesk. Læs hele artiklen »
3/10/16 Magenta øger atter besætningen
I løbet af de sidste måneder har vi ansat nye medarbejdere i både Aarhus og København. Vi byder velkommen til UX'er Heine Busch Thomsen, projektleder Anne Dorte Bach, softwareudvikler Alexander Momtaz Jacobsen og projektleder Alex Thirifays. Læs hele artiklen »
26/5/16 Open source-overvågning til Aalborg Kommune
Familie­- og Beskæftigelsesforvaltningen i Aalborg Kommune har reduceret driftsforstyrrelser i deres fagsystemer fra omkring mange tusinde timers nedetid til nærmest ingen. Læs hele artiklen »
26/5/16 Cloudbaseret open source kontorpakke med masser af funktioner
Open365 er en open source konkurrent til eksempelvis Google Docs og Microsoft Office og fungerer som en cloudserver baseret på open source kontorpakken LibreOffice. Læs hele artiklen »
26/5/16 Ransomware på spil
For tiden huserer forskellige ondsindede udgaver af ransomware, der blandt andet angriber styresystemer, hjemmesider og netværk. Læs hele artiklen »
11/5/16 Tilbage fra Bruxelles
Vores Alfresco team, der normalt holder til i Aarhus, skiftede i et par dage Smilets by ud med Bruxelles. Læs hele artiklen »

Sider